Szűrés

A(z) IFA 2019 kulcsszót tartalmazó cikkek

Új böngészőt fejlesztett az LG és a NAVER

2019. augusztus 27. -

Az LG Electronics (LG) és Dél-Korea legnagyobb keresőmotor-szolgáltatója, a NAVER közösen hozta létre az LG dupla kijelzőjére (Dual Screen) tökéletesített, Whale elnevezésű böngészőt, amely új lehetőségeket teremt a feladatok egyidejű kezelésében.

Tovább

Hangalapú vezérléssel, okostelefonról is irányíthatók az LG legújabb háztartási gépei

2019. augusztus 26. -

Az LG Electronics (LG) a ThinQ mobilapplikáción keresztül a hangalapú vezérlés lehetőségét is elérhetővé teszi, amellyel maximális kényelmet biztosít a felhasználók számára, hiszen bárhonnan, bármikor csatlakozhatnak az LG ThinQ eszközeikhez. Az angol nyelvet támogató, okosotthon-eszközök menedzsmentjére kifejlesztett mobilalkalmazás a Google hangalapú asszisztensének hangfelismerő technológiáját alkalmazza a wifi-képes LG háztartási gépek − többek között mosó- és szárítógépek, hűtőszekrények, sütők, mosogatóképek, porszívók, klímaberendezések, légtisztítók − vezérléséhez.

Tovább

Csúcskategóriás funkciók elérhető áron

2019. augusztus 26. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es, berlini IFA-n mutatja be új K50S és K40S okostelefonjait. Az LG versenyképes, elérhető árú mobilportfólióját kiegészítő, továbbfejlesztett K-szériás modelleket egyebek mellett jobb kijelzővel, fejlettebb kamerákkal és nagyobb kapacitású akkumulátorokkal látták el, így a felhasználók anélkül juthatnak prémium kategóriás multimédia-élményhez, hogy ez az árcédulán is meglátszana.

Tovább

Maguknak intézik a bevásárlást az LG háztartási gépei az Amazon rendszerével

2019. augusztus 23. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es IFA-n mutatja be új, az európai piacokra szánt ThinQ háztartási gépeit, amelyekben immár elérhető az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR). 

Tovább